Varaa

Luettehan varausohjeet kalenterin alapuolelta!

Maksuohjeet sekä peruutusehdot löytyvät kalenterin alapuolelta. HUOM! Jos olet varaamassa koko viikonloppua, niin tee varaus samoilla tiedoilla kaikille haluamillesi päiville.

Tilojen hinnat 1.1.2021 lähtien:

  • Kokous (omalla siivouksella) 30 €
  • Huutokauppa (1 pv omalla siivouksella) 250 €
  • 1 päivän vuokra (omalla siivouksella) 150 €
  • Viikonloppuvuokra (3 pv, omalla siivouksella) 300 €
    • Viikonloppuvuokra jäsenille (3 pv, omalla siivouksella) 200 €
  • Tuntihinta 30 € HUOM!! Tuntivaraukset toistaiseksi ainoastaan sähköpostitse tai puhelimitse (marjukka.lautiainen@gmail.com, p. 040 824 0395)

Katso muut hinnat

HUOM! Päivät jotka eivät ole varattavissa näkyvät tyhjinä. Varaukseen liittyvissä kysymyksisä voi soittaa Marjukka Lautiaiselle p. 040 824 0395. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: marjukka.lautiainen@gmail.com

Vahvistus varauksesta tulee teille sähköpostiinne, ellei vahvistusta kuulu parin päivän sisällä, soittakaa Marjukka Lautiaiselle p. 040 824 0395 tai lähettäkää sähköpostia marjukka.lautiainen@gmail.com

Maksaminen

Maksu tulee tehdä Rahulan seudun maa-ja kotitalousseuran tilille FI1352710440103456 noin viikkoa ennen varausta. Avaimet luovutetaan vuoraajalle, kun maksu on maksettu ennen tilaisuutta. Jos maksu on maksettu samana päivänä, kun varaus alkaa, on syytä tulostaa kuitti mukaan tai varautua esittämään se sähköisenä.

HUOM! Tarkistamme luottotiedot varausten yhteydessä. Jos  luottotiedoissa on häiriöitä, vuokran suuruus on kaksinkertainen. Ylimääräinen  veloitus palautetaan varauksen jälkeen, jos tilat ovat asiallisessa kunnossa.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus (sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta) tulee tehdä viimeistään kolme viikkoa ennen tilaisuutta. Vahvistetun tilavarauksen peruutuksesta 11–20 vrk ennen tilaisuutta veloitamme 50 % tilavuokrasta. Peruutuksesta 0–10 vrk ennen tilaisuutta veloitamme tilavuokran kokonaisuudessaan. Varaamalla tilat, sitoudut toimitus- ja peruutusehtoihin.

Powered by Events Manager