Yhteystiedot

Parkkilantie 2B
50350 Norola

Rahulan maamiesseurantalolle on alle 10 km Mikkelin keskustasta.

Talon vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä voitte soittaa Seija ja Jouko Valjakalle p. 015 176 075 tai Marjukka Lautiaiselle p. 040 824 0395. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: marjukka.lautiainen@gmail.com

Voit ottaa yhteyttä meihin myös allaolevalla lomakkeella

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Talon vuokraukseen liittyvät ohjeet

  Vahvistus varauksesta tulee teille sähköpostiinne, ellei vahvistusta kuulu parin päivän sisällä, soittakaa Marjukka Lautiaiselle p. 040 824 0395 tai lähettäkää sähköpostia marjukka.lautiainen@gmail.com

  Maksaminen

  Maksu tulee tehdä Rahulan seudun maa-ja kotitalousseuran tilille FI1352710440103456 noin viikkoa ennen varausta. Avaimet luovutetaan vuoraajalle, kun maksu on maksettu ennen tilaisuutta. Jos maksu on maksettu samana päivänä, kun varaus alkaa, on syytä tulostaa kuitti mukaan tai varautua esittämään se sähköisenä.

  HUOM! Tarkistamme luottotiedot varausten yhteydessä. Jos  luottotiedoissa on häiriöitä, vuokran suuruus on kaksinkertainen. Ylimääräinen  veloitus palautetaan varauksen jälkeen, jos tilat ovat asiallisessa kunnossa.

  Peruutusehdot

  Mahdollinen peruutus (sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta) tulee tehdä viimeistään kolme viikkoa ennen tilaisuutta. Vahvistetun tilavarauksen peruutuksesta 11–20 vrk ennen tilaisuutta veloitamme 50 % tilavuokrasta. Peruutuksesta 0–10 vrk ennen tilaisuutta veloitamme tilavuokran kokonaisuudessaan. Varaamalla tilat, sitoudut toimitus- ja peruutusehtoihin.